loading...

Bygg & Anläggning
Inom bygg & anläggning erbjuder vi nybyggnationer samt underhållsarbeten till företag och privatpersoner. Vi har licenser för körning med liftar och ställningsbyggnation. Markarbeten med schaktning etc ingår i tjänsterna. Likaså elektriker och betongare. Vi är även utbildade inom BAS-P och BAS-U.
Nyckelfärdiga lösningar finns hos oss, där bygglov och bankkontakter ingår som tjänst. Är samordnare vid byggprojekt samt jobbar med kvalitetssäkring.  


Ridhus & Stall
Vi säljer kompletta nyckefärdiga ridhus och kan hjälpa till hela vägen från bygglov till färdigt ridhus. Vi erbjuder även renoveringar, stora som små, om- och tillbyggnationer eller helt nya stallbyggnader.
I vårt utbud finns även försäljning av produkter till gård och stall, t ex stallmattor och stängsel.


Maskiner & Service
Vi erbjuder våra kunder försäljning av såväl begagnade som nya maskiner, bästa tänkbara service och ett välsorterat lager.

De produkter vi marknadsför är ledande i branschen och vi har ett brett sortiment vilket innebär att vi kan erbjuda maskiner för alla typer av ändamål, framförallt inom grönytor.

Vår affärside är att erbjuda våra kunder fullständiga lösningar inom försäljning, service, om- och tillbyggnationer av specialutrustning och specialmaskiner samt att tillhandahålla reservdelar. I organisationen finns försäljningskontor, verkstad för montering, reparation och tillverkning samt servicebilar till fältarbete.

 

NYHETER

SNABBKONTAKT

Tel:0709-600 444
info@speedcutbox.se